Matèries: | Guies gastronòmiques ; Tradicions populars ; Costums alimentaris |
Àmbit: | Pallars Jussà ; Pallars Sobirà |
Cronologia: | 1988 |
Autors add.: | Barbal i Farré, Maria (Pr.) |
| |
Localització: | B. Institut d'Estudis Ilerdencs;
B. Centre de Lectura de Reus;
B. Municipal de la Bisbal del Penedès;
B. Comarcal (Blanes);
B. Municipal de Celrà (Celrà);
B. Comarcal Josep Finestres i Monsalvó (Cervera);
B. Esterri d'Àneu;
B. Carles Rahola (Girona);
B. Pública de Lleida;
B. Joan Miró (Mont-roig del Camp);
B. Municipal (La Pobla de Segur);
B. Comtat de Cerdanya (Puigcerdà);
B. Pública Iu Bohigas (Salt);
B. Francesc Caula (Sant Joan les Fonts);
Biblioteca Pública de Sort;
B. Pública de Tarragona;
B. Pública Maria Barbal (Tremp);
Biblioteca Terra Baixa (El Vendrell)
|