português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
fons
Cercar:
141550 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
100 plats indispensables de la cuina catalana : de la cuina de les àvies als germans Roca / Jaume Fàbrega
Fàbrega i Colom, Jaume


Valls : Cossetània, 2013
224 p. : il. ; 24 cm (De 100 en 100, 21) 
ISBN 9788490341650

La cuina catalana -repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca- ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de "cànon", hi descobrirem quins són els plats indispensables d'aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els grans xefs. Veurem com la cuina catalana és alhora arcaica, ben construïda, inventiva i evolutiva; un repte al plaer i un patrimoni cultural que val la pena conservar.



Matèries: Receptes culinàries ; Costums alimentaris
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[0000 - 2013]


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  fons : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3