português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
fons
Cercar:
134571 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Com a la llosa res : transformacions alimentàries al Pallars Sobirà i a l'Alt Urgell / transformacions alimentàries al Pallars Sobirà i a l'Alt Urgell
Espeitx, Elena


Barcelona : Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura, 2001
301 p.; 24 cm (Temes d'etnologia de Catalunya, 3) 
A la part superior de la portada: Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana.
ISBN 8439355238

Els canvis socioeconòmics de les darreres dècades han tingut un fort impacte sobre l'alimentació i els hàbits alimentaris a les comarques pirinenques. Aquest llibre analitza quins han estat aquests canvis i com s'han produït, mitjançant una recerca basada en fonts orals i documentals. Inclou també un recull de receptes culinàries representatives de totes dues comarques.


Matèries: Costums alimentaris ; Alimentació humana ; Estudi antropològic ; Canvi econòmic ; Receptes culinàries
Àmbit:Pallars Sobirà ; Alt Urgell
Cronologia:[1980 - 2000]
Autors add.:Cáceres Nevot, Juanjo ; Massanés Sánchez, Toni ; Contreras Hernández, Jesús (Pr.)
Autors add.:Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura ; Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana
Accés: http://hdl.handle.net/10687/423627
Localització: Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona; Biblioteca de Catalunya; Arxiu Nacional de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat de Lleida; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; B. Centre de Lectura de Reus


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  fons : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3