português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
fons
Cercar:
115828 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Llibre blanc de la producció agroalimentària ecològica a Catalunya / equip de redacció: Charles-André Descombes ; equip de coordinació: Marta Maynou i Señé (coordinadora)



[Barcelona] : Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, 2006
309 p. : il. col. ; 24 cm
ISBN 84-393-7177-2



Matèries: Ecologia ; Agricultura biològica ; Ramaderia ; Indústria alimentària ; Agricultura ; Productes agraris ; Política agrícola ; Informes
Àmbit:Catalunya
Cronologia:2006
Autors add.:Descombes Lutz, Charles André ; Maynou i Señé, Marta (Dir.)
Localització: B. Sant Pau i Santa Creu (Ciutat Vella-Barcelona); B. Sofia Barat (Eixample-Barcelona); B. Vapor Vell (Sants-Montjuïc-Barcelona)


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  fons : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3