português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
fons
Cercar:
111596 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina de l'arròs de Pals: de l'Orient a l'Empordà / Pep Nogué i Puigvert
Nogué i Puigvert, Pep


Valls : Cossetània, 2003
152 p. : il. ; 24 cm (El cullerot, 21) 
Bibliografia i fonts.
ISBN 84-96035-29-8

L'arròs és, segurament, el cereal més consumit a tot el món. Sorgí ara fa uns 5.000 anys, i el conreu de l'arròs a Pals (Baix Empordà) data del segle XV. En una primera part del llibre que teniu a les mans, es recullen receptes tradicionals de la cuina catalana i gironina, però també de tot el seu entorn geogràfic immediat. A continuació, s'hi apleguen receptes de la cuina d'autor. El tercer apartat està dedicat als arrossos d'altres indrets (des del Japó fins a l'Equador, passant pel Pakistan, el Líban o Cuba, entre altres països). I, finalment, tenim mitja dotzena de postres amb l'arròs com a ingredient.



Matèries: Receptes culinàries ; Costums alimentaris
Àmbit:Pals
Cronologia:[2003]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Barcelona; Universitat Politècnica de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  fons : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3