português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
FONS
Cercar:
206192 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Les Aromes i els sabors del Montseny / Salvador Riera Ibern
Riera i Ibern, Salvador


En: Monografies del Montseny. Viladrau, núm. 35 (2020) , p. 215-220
Resums en català i anglès.

Els nostres boscos, conreus, erms, landes, etc., contenen gran varietat d'espècies vegetals, algunes de les quals tenen interessants propietats organolèptiques que són utilitzades en la medicina tradicional, la gastronomia, la jardineria i, fins i tot, en la industria de les aromes i les fragàncies. Entre les mostres que podrem flairar, n'hi ha de provinents d'essències obtingudes de manera natural, així com de sintètiques, reproduïdes amb molècules químiques.Entre elles i a manera d'exemple les següents: Roure (Quercus canariensis) Llorer (Laurus nobilis) Eucaliptus (Eucaliptus globulus) Pi (Pinus pinea) Saüc (Sambucus nigra) Avet (Abies alba).



Matèries: Vegetació ; Boscos ; Conreus ; Recursos naturals
Àmbit:Montseny, massís del
Cronologia:[2020]
Localització: UAB: Humanitats (Hemeroteca); Universitat de Barcelona; Biblioteca de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat de Girona


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  FONS : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3