português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
FONS
Cercar:
191809 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Pallars terra de corder / direcció editorial: Ajuntament de Tremp i Montanyanes ; pròleg de: Maria Barbal i Toni Massanés ; fotografies : Jordi Peró i Ferran Castrillo



[Tremp] : Ajuntament de Tremp : Garsineu Edicions, 2019
145 p. : il. col. ; 23 cm
Conté: bloc1, Les persones i els ramats ; bloc 2, La cuina del corder des del Pallars Jussà. Textos bloc 1: equip tècnic de l'Ajutament de Tremp i montanyanes. Treball de recerca Noemí Ruidor, textos bloc 2: Fundació Alícia i Carnissers/es i restauradors/es del Pallars Jussà ; fotografies Bloc 1: Jordi Peró, fotografies Bloc 2: Ferran Castrillo.



Matèries: Bestiar oví i cabrum ; Races autòctones ; Ramaderia ; Societat rural ; Transhumància ; Costums alimentaris
Àmbit:Pallars Jussà
Cronologia:[0000 - 2019]
Autors add.:Barbal, Maria (Pr.) ; Massanés, Toni (Pr.) ; Peró, Jordi (Il·l.) ; Castrillo, Ferran (Il·l.)
Autors add.:Ajuntament de Tremp ; Fundació Alícia
Localització: B. Pública de Lleida; B. Municipal (La Pobla de Segur); B. Pública Maria Barbal (Tremp)


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  FONS : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3