português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
FONS
Cercar:
183869 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Halar, cuina gitana a Catalunya / Fundació Alícia ; fotografies de Ferran Castrillo, Samu Navarrete



Barcelona : Generalitat de Catalunya, Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, 2017
95 p. : il. ; 20 cm
Bibliografia.
ISBN 9788439396024

La Fundació Alícia recull en aquest llibre l'herència i la tradició del poble gitano a Catalunya a través d'alguns dels seus plats més estimats. Les receptes, relatades per dones i homes gitanos residents en diferents poblacions catalanes i amb orígens molt diversos dins del territori peninsular i de més enllà, han estat cuinades per la mateixa Fundació juntament amb els representants del poble gitano i coneixedors de la seva cuina.


Matèries: Gitanos ; Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[2017]
Autors add.:Castrillo, Ferran (Il·l.) ; Navarrete, Samu (Il·l.)
Autors add.:Fundació Alícia ; Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Accés: http://dixit.gencat.cat/web/.content/home/04recursos/02publicacions/02publicacions_de_bsf/05_immigracio/halar_cuina_gitana_catalunya/halar_cuina_gitana_catalunya.pdf
Localització: Biblioteca de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  FONS : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3