português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
FONS
Cercar:
139301 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Ecologia alimentària de la comunitat de peixos de l'Estany de Banyoles / Emili García-Berthou ; [dirigida per: Ramon Moreno-Amich]
García-Berthou, Emili


Dirigida per: Moreno Amich, Ramon. Universitat de Girona. Departament de Ciències Ambientals. Institut d'Ecologia Aquàtica, 1994
288 p., relligat ; 31 cm (Tesis doctorals
Mecanoscrit (impressora).

Abans de 1910, la comunitat de peixos de l'Estany de Banyoles constava de: anguila (Anguilla anguilla), barb de muntanya (Barbus meridionalis), bavosa de riu (Bennius fluviatilis), espinós (Gasterosteus aculeatus), bagra comuna (Leuciscus cephalus) i, potser introduïda antigament, tenca (Tinca tinca). Actualment, dues d'aquestes espècies (espinós i tenca) sembla que han desaparegut i les altres autòctones són poc abundants, sobretot l'anguila i el barb de muntanya. La comunitat està molt dominada per les espècies introduïdes: d'origen nord-americà, com ara perca americana (Micropterus salmoides), peix sol (Lepomis gibbosus), gambúsia (Gambusia holbrooki); o d'origen europeu, com gardí (Scardinius erythrophthalmus), madrilleta vera (Rutilus rutilus), carpa (Cyprinus carpio) i perca (Perca fluviatilis).


Matèries: Tesis doctorals ; Peixos ; Alimentació animal ; Estanys ; Ecologia
Àmbit:Banyoles, estany de
Cronologia:[1994]
Autors add.:Moreno Amich, Ramon (Dir.)
Accés: http://www.tdx.cat/handle/10803/96756
Localització: Universitat de Girona


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  FONS : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3