português
|
español
|
english
|
français
|
Cerca a la base de dades
Base de dades:
FONS
Cercar:
164299 []
Referències trobades:
1
[
Refinar la cerca
]
Mostrant:
1 .. 1
en el format [
Estàndard
]
pàgina 1 de 1
1 / 1
seleccionar
imprimir
Text complet
La Difusió de la llet com a "nou" aliment en la Catalunya contemporània
/ Ismael Hernández Adell
Hernández Adell, Ismael
En:
Plecs d'Història Local
. Barcelona, núm. 162 (juliol-agost 2016), p. 8-10 : il. (
Temes-3
)
Notes.
Matèries:
Indústria lletera
;
Aliments
;
Costums alimentaris
;
Alimentació humana
;
Nutrició
;
Consum
Àmbit:
Catalunya
Cronologia:
[1865 - 2014]
Accés:
http://www.raco.cat/index.php/Plecs/article/view/331714/422418
Localització:
Biblioteca de Catalunya; Institut Ramon Muntaner; Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona; B. Centre de Lectura de Reus; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Arxiu Històric de Sabadell; Universitat de Lleida; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili
Enllaç permanent a aquest registre
pàgina 1 de 1
Refinar la cerca
Base de dades
FONS : Formulari avançat
Formulari lliure
Cercar:
en el camp:
1
Qualsevol camp
Matèries
Autor
Geogràfic
Comarques
Període cronològic
Revistes buidades
Paraules del títol
Data de publicació
Col·lecció
Tipus de document
Tipus de suport
2
and
or
and not
Qualsevol camp
Matèries
Autor
Geogràfic
Comarques
Període cronològic
Revistes buidades
Paraules del títol
Data de publicació
Col·lecció
Tipus de document
Tipus de suport
3
and
or
and not
Qualsevol camp
Matèries
Autor
Geogràfic
Comarques
Període cronològic
Revistes buidades
Paraules del títol
Data de publicació
Col·lecció
Tipus de document
Tipus de suport