português | english | français | català

logo

Búsqueda en la base de datos

Base de datos:
fons
Buscar:
BIBLIOTECA LITURGICA CATALANA []
Referencias encontradas:
Mostrando:
1 .. 3   en el formato [Estandar]
página 1 de 1


1 / 3
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
El Processoner de la Seu d'Urgell imprès l'any 1527 / edició facsimilar monocroma amb introcucció i índexs a cura de Francesc Xavier Altés i Aguiló



Barcelona : Institut d'Estudis Catalans, 2007
287 p. ; 25 cm (Biblioteca litúrgica catalana, 4) 
Edició facsímil. Referències bibliogràfiques.
ISBN 9788472839526



Matèries: Litúrgia ; Setmana Santa ; Processó ; Festes religioses ; Tradicions populars
Àmbit:Seu d'Urgell, la
Cronologia:1527
Autors add.:Altés i Aguiló, Francesc Xavier (Ed.)
Autors add.:Institut d'Estudis Catalans
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Abadia de Montserrat; Universitat de Girona; Universitat Rovira i Virgili; B. Centre de Lectura de Reus


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 3
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Els Tropers prosers de la catedral de Vic: estudi i edició / Miquel S. Gros i Pujol
Gros i Pujol, Miquel S.


Barcelona : Institut d'Estudis Catalans, 1999
348 p. : il. ; 22 cm (Biblioteca litúrgica catalana, 2) 



Matèries: Música religiosa ; Manuscrits ; Catedrals
Matèries:Catedral de Vic
Àmbit:Vic
Cronologia:[1???]
Localització: B. Joan Triadú (Vic)


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 3
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Ordinarium sacramentorum barchinonense 1501 / amb una introducció d'Amadeu-J. Soberanas



Barcelona : Institut d'Estudis Catalans. Societat Catalana d'Estudis Litúrgics, 1991
15 p., 154 f. ; 22 cm (Biblioteca litúrgica catalana, 1) 
Facsímil de l'edició de: Barcelona: Imp. Pere Posa, 1501.



Matèries: Litúrgia ; Llibres
Àmbit:Barcelona
Cronologia:1501
Autors add.:Soberanas i Lleó, Amadeu J. (Intr.)
Localització: Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona


Enllaç permanent a aquest registre



página 1 de 1

Base de datos  fons : Formulario avanzado

   
Buscar:
en el campo:
 
1     
2   
3