português | english | français | català

logo

Búsqueda en la base de datos

Base de datos:
fons
Buscar:
207463 []
Referencias encontradas:
Mostrando:
1 .. 1   en el formato [Estandar]
página 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Evolució dels paràmetres de qualitat en el decurs del procés d'elaboració dels olis verges d'oliva (cooperatives de Les Garrigues i del Baix Ebre-Montsià) / Neus Hernández i Rabascall ; director Josep Boatella i Riera
Hernández i Rabascall, Neus


1984
Dirigida per: Boatella Riera, Josep. Universitat de Barcelona. Facultat de Farmàcia, 1984
161 f., : il., taules ; 29 cm
Tesina. Bibliografia.



Matèries: Indústria de l'oli ; Oli d'oliva ; Control de qualitat ; Cooperatives agràries
Àmbit:Garrigues ; Baix Ebre ; Montsià
Cronologia:1984
Autors add.:Boatella Riera, Josep (Dir.)
Localització: Universitat de Barcelona


Enllaç permanent a aquest registre



página 1 de 1

Base de datos  fons : Formulario avanzado

   
Buscar:
en el campo:
 
1     
2   
3