português | english | français | català

logo

Búsqueda en la base de datos

Base de datos:
fons
Buscar:
206192 []
Referencias encontradas:
Mostrando:
1 .. 1   en el formato [Estandar]
página 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Les Aromes i els sabors del Montseny / Salvador Riera Ibern
Riera i Ibern, Salvador


En: Monografies del Montseny. Viladrau, núm. 35 (2020) , p. 215-220
Resums en català i anglès.

Els nostres boscos, conreus, erms, landes, etc., contenen gran varietat d'espècies vegetals, algunes de les quals tenen interessants propietats organolèptiques que són utilitzades en la medicina tradicional, la gastronomia, la jardineria i, fins i tot, en la industria de les aromes i les fragàncies. Entre les mostres que podrem flairar, n'hi ha de provinents d'essències obtingudes de manera natural, així com de sintètiques, reproduïdes amb molècules químiques.Entre elles i a manera d'exemple les següents: Roure (Quercus canariensis) Llorer (Laurus nobilis) Eucaliptus (Eucaliptus globulus) Pi (Pinus pinea) Saüc (Sambucus nigra) Avet (Abies alba).


Matèries: Vegetació ; Boscos ; Conreus ; Recursos naturals
Àmbit:Montseny, massís del
Cronologia:[2020]
Accés: https://upcommons.upc.edu/handle/2117/192734 [exemplar complet]
Localització: UAB: Humanitats (Hemeroteca); Universitat de Barcelona; Biblioteca de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat de Girona


Enllaç permanent a aquest registre



página 1 de 1

Base de datos  fons : Formulario avanzado

   
Buscar:
en el campo:
 
1     
2   
3