português | english | français | català

logo

Búsqueda en la base de datos

Base de datos:
fons
Buscar:
201714 []
Referencias encontradas:
Mostrando:
1 .. 1   en el formato [Estandar]
página 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Characterization of Oenococcus oeni and other lactic acid bacteria from the vine-wine ecosystem in Priorat [Fitxer informàtic] / Judith Franquès Montserrat ; doctoral thesis supervised by Dr. Isabel Araque, Dr. Albert Bordons and Dr. Cristina Reguant ; Department of Biochemistry and Biotechnology - Universitat Rovira i Virgili
Franquès Montserrat, Judith


2018

1 recurs electrònic (167 p.) (Universitat Rovira i Virgili. Tesis doctorals) 

Oenococcus oeni, l'espècie de bacteris làctics (BL) principal responsable de la fermentació malolàctica (FML), s'ha aïllat repetidament dels vins, però quasi mai des del raïm. En aquesta tesi, la biodiversitat de BL de l'ecosistema vinya-vi va ser establerta i també es va realitzar un ampli estudi sobre els BL autòctons de la regió vitivinícola catalana del Priorat.


Matèries: Enologia ; Vi ; Tesis doctorals ; Química
Àmbit:Priorat
Cronologia:[2018]
Autors add.:Araque Granados, María Isabel (Dir.) ; Bordons de Porrata-Doria, Albert (Dir.) ; Reguant Miranda, Cristina (Dir.)
Accés: http://hdl.handle.net/10803/664721
Localització: Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



página 1 de 1

Base de datos  fons : Formulario avanzado

   
Buscar:
en el campo:
 
1     
2   
3