português | english | français | català

logo

Búsqueda en la base de datos

Base de datos:
fons
Buscar:
142048 []
Referencias encontradas:
Mostrando:
1 .. 1   en el formato [Estandar]
página 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
El Sucre en la història : alimentació, quotidianitat i economia / Flocel Sabaté (ed.)



Lleida : Pagès, 2013
310 p. : il., gràf., taules ; 24 cm (Verum et Pulchrum Medium Aevum, 5) 
ISBN 9788499754260

Menàrguens acollí el 1900 una sucrera de remolatxa que immediatament esdevingué la indústria més important de les terres de ponent. Aviat desfermà unes conseqüències socials que, en certa manera, retornaren a la vila el vigor i la puixança de què va gaudir a l'edat mitjana, dins del comtat d'Urgell. La coincidència entre història i sucre ha facilitat que Menàrguens esdevingui a hores d'ara la seu ideal on repassar el recorregut del sucre al llarg de la història. En donen pregona mostra les trobades científiques que el 2011 i el 2012 hi han aplegat destacats investigadors. Els seus textos, aquí reunits, posen en relleu que el sucre en la societat configura una història entreteixida d'alimentació, quotidianitat i economia.



Matèries: Indústria sucrera ; Alimentació humana ; Vida quotidiana ; Economia ; Societat rural
Àmbit:Menàrguens ; Catalunya
Cronologia:[0000 - 2013]
Autors add.:Sabaté i Curull, Flocel (ed.)
Localització: Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



página 1 de 1

Base de datos  fons : Formulario avanzado

   
Buscar:
en el campo:
 
1     
2   
3