português | english | français | català

logo

Búsqueda en la base de datos

Base de datos:
fons
Buscar:
131115 []
Referencias encontradas:
Mostrando:
1 .. 1   en el formato [Estandar]
página 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Aspectes imaginaris i culturals del consum de carn i del no consum de carn a la Catalunya urbana actual / Carme García Gimeno
García Gimeno, Carme


En: Revista d'Etnologia de Catalunya. [Barcelona], núm. 19 (2001) , p. 130-145 : il. (Miscel·lània
Notes. Bibliografia. Resum en català i anglès.

L'alimentació a la societat catalana ha sofert grans canvis al llarg del segle XX perquè la disponibilitat d'aliments s'ha incrementat de manera molt important tant de manera quantitativa com per la varietat i el tipus d'aliments consumits, en els quals els d'origen animal són molt importants. Malgreat aquest context sociocultural, es dóna el cas que alguns individus rebutgen totalment, o parcialment, consumir productes d'origen animal, situació que requereix una anàlisis acurada atesa la significació del cas.


Matèries: Alimentació humana ; Estudi antropològic ; Costums alimentaris ; Aliments ; Indústria alimentària ; Nutrició ; Societat urbana ; Consum
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[1901 - 2001]
Accés: http://www.raco.cat/index.php/RevistaEtnologia/article/view/49251/59763
Localització: Universitat Autònoma de Barcelona; Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



página 1 de 1

Base de datos  fons : Formulario avanzado

   
Buscar:
en el campo:
 
1     
2   
3