Cervesa i País : història i cuina de les cerveses catalanes / David Bea Castaño, David Solé Torné
Bea i Castaño, DavidSant Vicenç de Castellet : Farell Editors, 2023
194 p. : il ; 23 cm (
Rebost i Cuina, 26)
ISBN 9788417116712
La cervesa està estretament vinculada a la nostra vida social com un petit plaer i avui Catalunya és un gran país cerveser amb lloat prestigi mundial. Amb aquest llibre us oferim un tomb per la història de la popular beguda i un ampli receptari que incorpora notes de tast i maridatges dels diferents estils emprats (cerveses roses i ambrades, les d'estil belga i monàstic, amb herbes, espècies i flors, les llupolades, les sour (àcides), les fumades, les negres i les Strong Ale d'estil britànic), demostrant que la cervesa és un ingredient top per fer elaboracions dolces o salades, fresques o contundents, tradicionals o modernes, però sempre a l'abast de tothom. L'univers de la cervesa catalana és tant emocionant com complex i aquí teniu un llibre aclaridor, que li traureu molt bon partit i està tan viu com les nostres cerveseries, les que hi ha i les que hi haurà. Us atreviu a cuinar-la? Us atreviu a fer cervesa a casa? Us ho expliquem en detall. (Editorial).