português | english | français | català

logo

Búsqueda en la base de datos

Base de datos:
FONS
Buscar:
166913 []
Referencias encontradas:
Mostrando:
1 .. 1   en el formato [Estandar]
página 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Rutas gastronómicas y desarrollo local : un ensayo de conceptualización en Cataluña / Zeinab Jeambey
Jeambey, Zeinab


En: Pasos : revista de turismo y patrimonio cultural. San Cristóbal de La Laguna. Vol. 14, núm. 5 (2016) , p. 1187-1198 : il.
Bibliografia. Resums en castellà i anglès.

Les rutes gastronòmiques estimulen el desenvolupament local sostenible de zones agrícoles, atraient cap a elles un turisme de qualitat. Catalunya promociona diverses rutes gastronòmiques que, no obstant això, manquen d'estructura i contingut coherent. En aquest treball, es va consultar a experts en l'àmbit de turisme i gastronomia sobre la seva percepció del que ha de ser una ruta gastronòmica que contribueixi al desenvolupament local. Segons ells, no existeixen a Catalunya pautes que regeixin el seu disseny i funcionament. Una ruta gastronòmica es defineix com un producte turístic estructurat que contribueix al manteniment del paisatge, la difusió de la cultura local, el desenvolupament econòmic i el posicionament del territori. Clau per al seu èxit és la seva organització, la coherència del discurs i les responsabilitats dels agents involucrats. Es valora el paper del productor. Es recomana l'estandardització de la definició de ruta gastronòmica i l'elaboració de pautes per al seu disseny i la seva estructuració.


Matèries: Costums alimentaris ; Vi ; Vinya ; Patrimoni cultural ; Enquestes ; Turisme cultural ; Desenvolupament sostenible ; Política turística
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[2000 - 2015]
Accés: http://www.pasosonline.org/Publicados/14516/PS516_09.pdf


Enllaç permanent a aquest registre



página 1 de 1

Base de datos  FONS : Formulario avanzado

   
Buscar:
en el campo:
 
1     
2   
3