português | english | français | català

logo

Búsqueda en la base de datos

Base de datos:
FONS
Buscar:
164299 []
Referencias encontradas:
Mostrando:
1 .. 1   en el formato [Estandar]
página 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
La Difusió de la llet com a "nou" aliment en la Catalunya contemporània / Ismael Hernández Adell
Hernández Adell, Ismael


En: Plecs d'Història Local. Barcelona, núm. 162 (juliol-agost 2016), p. 8-10 : il. (Temes-3
Notes.


Matèries: Indústria lletera ; Aliments ; Costums alimentaris ; Alimentació humana ; Nutrició ; Consum
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[1865 - 2014]
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Plecs/article/view/331714/422418
Localització: Biblioteca de Catalunya; Institut Ramon Muntaner; Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona; B. Centre de Lectura de Reus; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Arxiu Històric de Sabadell; Universitat de Lleida; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



página 1 de 1

Base de datos  FONS : Formulario avanzado

   
Buscar:
en el campo:
 
1     
2   
3