português | english | français | català

logo

Búsqueda en la base de datos

Base de datos:
FONS
Buscar:
141867 []
Referencias encontradas:
Mostrando:
1 .. 1   en el formato [Estandar]
página 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina de Cerdanya : receptes i àpats / M. Rosa Molins Pons
Molins Pons, M. Rosa


Sant Vicenç de Castellet : Farell Editors, 2011
111 p., [8] p. de làm. : il. col. ; 23 cm (Rebost i cuina, 4) 
ISBN 9788492811243

Des d'antic la Cerdanya ha estat reconeguda com a terra productora de bons pernils, embotits i cereals, a més de bones menges com ara trumfes, naps, cols d'hivern i peres, entre altres. Malgrat l'aïllament geogràfic d'altres èpoques i la duresa del clima, la gent d'aquesta terra ha sabut treure el màxim rendiment dels productes que tenia a l'abast, a més d'utilitzar tècniques casolanes de conservació dels aliments. Aquest llibre reuneix moltes receptes recollides de les mestresses d'aquesta cuina de muntanya, i també algunes propostes de com fer licors, confitures i conserves.



Matèries: Receptes culinàries ; Costums alimentaris ; Artesania ; Indústria alimentària
Àmbit:Cerdanya
Cronologia:[0000 - 2010]
Localització: Biblioteca de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



página 1 de 1

Base de datos  FONS : Formulario avanzado

   
Buscar:
en el campo:
 
1     
2   
3