português | english | français | català

logo

Búsqueda en la base de datos

Base de datos:
FONS
Buscar:
116296 []
Referencias encontradas:
Mostrando:
1 .. 1   en el formato [Estandar]
página 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Herbes, espècies i condiments en la cuina romana / textos de Juan M. Huélano i Josep M. Solías ; direcció de Joan Mayné ; coordinació de Montserrat Comas i Ester Gurri ; fotografies d'Albert Cartagena ; correcció de Margarida Abras
Huélamo Gabaldon, Juana Maria


Badalona : Museu de Badalona, 2006
48 p. : il. col. ; 15 cm
ISBN 84-88758-26-X



Matèries: Costums alimentaris ; Aliments ; Epoca romana
Àmbit:Catalunya ; Badalona
Autors add.:Solías i Arís, Josep Maria ; Cartagena Valls, Albert (Il·l.) ; Mayné i Amat, Joan (Dir.) ; Comas i Solà, Montserrat (Dir.) ; Gurri i Costa, Esther (Dir.) ; Abras Pou, Margarida (Dir.)
Autors add.:Museu de Badalona
Localització: Museu de Badalona; Museu de Badalona


Enllaç permanent a aquest registre



página 1 de 1

Base de datos  FONS : Formulario avanzado

   
Buscar:
en el campo:
 
1     
2   
3