português | english | français | català

logo

Búsqueda en la base de datos

Base de datos:
FONS
Buscar:
114076 []
Referencias encontradas:
Mostrando:
1 .. 1   en el formato [Estandar]
página 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Dalícies. A taula amb Salvador Dalí / Jaume Fàbrega
Fàbrega i Colom, Jaume


Valls : Cossetània, 2004
360 p. ; 23 cm (El Cullerot, 28) 
ISBN 84-9791-001-X

En ocasió de l'Any Dalí, però amb la voluntat de no ser un producte de temporada, sorgeix un llibre que investiga en les arrels de la cuina surrealista, però d'una forma totalment assequible, partint de la cuina popular. Es tracta de plats que es poden fer i que són exquisits, basats en les combinacions més insòlites (mar i muntanya, mar i terra, dolç i salat, etc.) i, tanmateix, tradicionals. Són propis del país de Dalí (Costa Brava), però també d'altres indrets del món que ell coneixia. Jaume Fàbrega, en la doble condició de crític d'art i escriptor gastronòmic, nascut a la mateixa terra que Dalí, va tenir diversos contactes i converses amb el geni, que fructifiquen en aquest llibre únic i molt ben documentat.



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries ; Pintors ; Surrealisme
Matèries: Dalí i Domènech, Salvador (1904-1982)
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[2004]


Enllaç permanent a aquest registre



página 1 de 1

Base de datos  FONS : Formulario avanzado

   
Buscar:
en el campo:
 
1     
2   
3