português | english | français | català

logo

Búsqueda en la base de datos

Base de datos:
FONS
Buscar:
071896 []
Referencias encontradas:
Mostrando:
1 .. 1   en el formato [Estandar]
página 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
La Región del cava: problemas espaciales de este espumoso y principales fases de su proceso de elaboración / Francisco del Castillo García
Castillo García, Francisco del


En: Espacio, tiempo y forma : Serie VI, Geografía. Madrid, núm. 6 (1993) , p. 213-236 (Geografía
Notes. Resum en castellà i anglès.

El present article sobre el cava planteja alguns dels problemes que ha suscitat la regió (àmbit espacial) legalment amparada per a la seva elaboració. D'altra banda, el territori té una enorme, doncs el vi base s'obté de diverses varietats de raïm, que hauran de tener una determinada localització espacial en funció de les seves específiques aptituds fisiològiques, que estan en estreta relació amb el medi físic. Se segueix amb una síntesi entorn el procés d'elaboració del cava (segona fermentació, criança, etc.), per cloure amb unes breus consideracions sobre el seu consum i alguns aspectes legals. (A.).


Matèries: Vinya ; Indústria vinícola ; Cava ; Legislació
Àmbit:Alaba ; Barcelona, província ; Catalunya ; Navarra ; Rioja, la
Cronologia:[1993]
Accés: https://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=150502
Localització: Universitat de Barcelona; Universitat Rovira i Virgili; UAB: Humanitats (Hemeroteca)


Enllaç permanent a aquest registre



página 1 de 1

Base de datos  FONS : Formulario avanzado

   
Buscar:
en el campo:
 
1     
2   
3