português | español | français | català

logo

Database search

Database:
fons
Search:
MOLINS PONS, M. ROSA []
References found:
Showing:
1 .. 2   in format [Default]
page 1 of 1


1 / 2
select
print
Text complet
Bookmark and Share
Antropologia de l'alimentació a la Cerdanya / M. Rosa Molins
Molins Pons, M. Rosa


En: Querol : Revista Cultural de Cerdanya. Puigcerdà, núm. 25 (tardor 2019), p. 53-63 : il. (Dossier: els menjars cerdans


Matèries: Tradicions populars ; Costums alimentaris ; Condicions de vida ; Vida quotidiana ; Receptes culinàries
Àmbit:Cerdanya
Cronologia:[1700 - 1950); 2019
Accés: https://www.raco.cat/index.php/Querol/article/view/355942


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 2
select
print

Bookmark and Share
La Cuina de Cerdanya : receptes i àpats / M. Rosa Molins Pons
Molins Pons, M. Rosa


Sant Vicenç de Castellet : Farell Editors, 2011
111 p., [8] p. de làm. : il. col. ; 23 cm (Rebost i cuina, 4) 
ISBN 9788492811243

Des d'antic la Cerdanya ha estat reconeguda com a terra productora de bons pernils, embotits i cereals, a més de bones menges com ara trumfes, naps, cols d'hivern i peres, entre altres. Malgrat l'aïllament geogràfic d'altres èpoques i la duresa del clima, la gent d'aquesta terra ha sabut treure el màxim rendiment dels productes que tenia a l'abast, a més d'utilitzar tècniques casolanes de conservació dels aliments. Aquest llibre reuneix moltes receptes recollides de les mestresses d'aquesta cuina de muntanya, i també algunes propostes de com fer licors, confitures i conserves.



Matèries: Receptes culinàries ; Costums alimentaris ; Artesania ; Indústria alimentària
Àmbit:Cerdanya
Cronologia:[0000 - 2010]
Localització: Biblioteca de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



page 1 of 1

Database  fons : Advanced form

   
Search:
in field:
 
1     
2   
3