português | español | français | català

logo

Database search

Database:
fons
Search:
164671 []
References found:
Showing:
1 .. 1   in format [Default]
page 1 of 1


1 / 1
select
print

Bookmark and Share
Els Sabors de la terra : comarques de Barcelona / Jordi Bastart
Bastart i Cassé, Jordi


Valls : Cossetània, 2016
180 p. : il. ; 23 cm (Azimut Turisme, 23) 
ISBN 9788490345269

En aquesta guia turística resseguireu la gastronomia i els productes tradicionals de les comarques de Barcelona. La coca de Llavaneres, la maduixa del Maresme, la cirera d'en Roca, la carxofa del Prat, el gall del Penedès o els embotits d'Osona són alguns dels aliments que es poden trobar en aquest territori, on es produeixen una munió de productes avalats per denominacions d'origen (DO) i indicacions geogràfiques protegides (IGP), i on s'organitzen tot un cúmul de fires, mercats i jornades gastronòmiques que els promocionen. En aquest llibre, dividit en onze comarques administratives i una de natural, descobrirem tots els productes distribuïts per temporades, els mercats on els podem adquirir, les fires i jornades gastronòmiques per tastar-los, així com els col·lectius de cuina que els promulguen. Tot plegat acompanyat d'algunes receptes tradicionals. Una nova forma de fer turisme que es complementa amb la descoberta del patrimoni natural i monumental. Perquè l'alimentació i els productes locals i tradicionals s'han convertit en una part primordial de qualsevol viatge. (Editorial).



Matèries: Guies turístiques ; Costums alimentaris ; Mostres gastronòmiques ; Denominació d'origen ; Aliments ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Barcelona, província
Cronologia:[2016]


Enllaç permanent a aquest registre



page 1 of 1

Database  fons : Advanced form

   
Search:
in field:
 
1     
2   
3