português | español | français | català

logo

Database search

Database:
fons
Search:
129174 []
References found:
Showing:
1 .. 1   in format [Default]
page 1 of 1


1 / 1
select
print
Text complet
Bookmark and Share Text complet
Bookmark and Share
La Implantació del iogurt a Catalunya (1907-1927) / Jordi Viader
Viader i Riera, Jordi


En: HMIC : història moderna i contemporània. Bellaterra, núm. 8 (2010) , p. 214-231 : il. (Miscel·lània
Fonts. Notes. Resum en anglès, català i castellà.

El treball explica el procés d'implantació del iogurt a Catalunya, des de la seva introducció per Raimon Colomer el 1907 fins a la primera popularització que el nou producte va aconseguir mitjan els anys vint. S'ha seguit el rastre de les primeres empreses elaborades de iogurt, Lleteria Colomer, Granja Soldevila i Unión de Granjas Catalanas a través de les inscripcions a la Oficina Española de Patentes y Marcas i de les seves insercions publicitàries en diaris i revistes. Així com la influència posterior d'empreses especialitzades com Danone, o de productes làctics en general com S.A. Letona i Productos Marinette.


Matèries: Indústria lletera ; Indústria alimentària ; Bestiar boví ; Costums alimentaris ; Alimentació humana ; Aliments ; Nutrició ; Publicitat ; Comercialització ; Màrqueting
Àmbit:Catalunya
Cronologia:1907 - 1927
Accés: http://webs2002.uab.es/hmic/2010/HMIC2010.pdf
http://www.raco.cat/index.php/HMiC/article/view/186947/243583


Enllaç permanent a aquest registre



page 1 of 1

Database  fons : Advanced form

   
Search:
in field:
 
1     
2   
3