português | español | français | català

logo

Database search

Database:
fons
Search:
114130 []
References found:
Showing:
1 .. 1   in format [Default]
page 1 of 1


1 / 1
select
print

Bookmark and Share
La Cuina de les terres gironines / Pep Nogué i Puigvert
Nogué i Puigvert, Pep


2a ed.
Valls : Cossetània, 2005
160 p. ; 23 cm (El Cullerot, 9) 
ISBN 84-9791-071-0

Aquest llibre vol ser en primera instància el mirall de la cuina tradicional i popular gironina, de la cuina casolana de les nostres mares, àvies, besàvies, de la gent que ha viscut en aquest territori d'anys ençà. Les receptes d'aquesta cuina tradicional es troben en la primera part del llibre. La segona part expressa el canvi generacional de la cultura gastronòmica del nostre país. s'hi recull la cuina d'autor, un fenomen que en els darrers anys ha fet evolucionar la cuina gironina. d'aquesta manera, hi trobem receptes dels més prestigiosos cuiners de les comarques gironines.



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Girona, província
Cronologia:2005


Enllaç permanent a aquest registre



page 1 of 1

Database  fons : Advanced form

   
Search:
in field:
 
1     
2   
3