português | español | français | català

logo

Database search

Database:
fons
Search:
113968 []
References found:
Showing:
1 .. 1   in format [Default]
page 1 of 1


1 / 1
select
print

Bookmark and Share
La Cuina tradicional del Montseny: més de 100 receptes de les padrines / Bassi i Argemí
Bassi, Jordi


Sant Vicenç de Castellet : Farell, 2004
136 p., [8] làm. : il. col. ; 23 cm (Rebost i cuina, 2) 
ISBN 84-95695-38-3

Aquest receptari abasta una àrea geogràfica molt extensa, i en recull tota la diversitat culinària, des de les receptes més elementals dels carboners i dels dies magres, com ara la sopa escaldada o les farinetes de blat de moro, fins a les més elaborades dels dies de festa, com el pollastre rostit o els peus de porc. Amb les observacions que acompanyen cada recepta, en Jordi Bassi assegura l'èxit del cuiner més inexpert i ens porta cap a l'entusiasme i l'amor per les cassoles.



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Montseny, massís del
Cronologia:2004
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Centre de Lectura de Reus; B. Sant Pau i Santa Creu (Ciutat Vella-Barcelona); B. Vapor Vell (Sants-Montjuïc-Barcelona); B. Ignasi Iglésias-Can Fabra (Sant Andreu-Barcelona); B. Joan Miró (Eixample-Barcelona); B. Francesca Bonnemaison (Ciutat Vella-Barcelona)


Enllaç permanent a aquest registre



page 1 of 1

Database  fons : Advanced form

   
Search:
in field:
 
1     
2   
3