português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
fons
Cercar:
THIBAUT I COMALADA, ELIANA []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 3   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 3
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina del Pirineu català / [textos: Jaume Fàbrega i Eliana Thibaut i Comalada ; fotografies: Josep Borrell]
Fàbrega, Jaume


Valls : Cossetània, 2009
120 p. : il. col. ; 23 cm (El rebost, 2) 
ISBN 9788497914703



Matèries: Costums alimentaris ; Aliments ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Pirineu ; Girona, província ; Catalunya Nord
Cronologia:[2009]
Autors add.:Thibaut i Comalada, Eliana ; Borrell, Josep (Il·l.)


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 3
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Cuina medieval catalana: història, dietètica i cuina / Eliana Thibaut i Comalada
Thibaut i Comalada, Eliana


Valls : Cossetània, 2006
382 p. ; 24 cm (El Cullerot, 40) 
ISBN 84-9791-216-0



Matèries: Costums alimentaris ; Edat mitjana ; Alimentació humana
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[1201 - 1400]
Localització: B. L'Escorxador (Sant Celoni)


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 3
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina tradicional de la Catalunya Nord / Eliana Thibaut i Comalada
Thibaut i Comalada, Eliana


Valls : Cossetània, 2002
416 p. : il. ; 24 cm (El cullerot, 13) 
Bibliografia i fonts.
ISBN 84-95684-67-E

Aquest llibre representa una autèntica novetat en el panorama editorial, perquè és el primer dedicat d'una manera íntegra a la cuina tradicional de la Catalunya Nord, elaborada amb els productes autòctons, amb els costums propis de la seva gent, però no exempta d'un regust d'experimentació que ha guiat sempre els passos culinaris de la seva autora. Aquest receptari, que s'inicia amb una aproximació històrica a la Catalunya Nord, inclou gairebé 300 receptes de plats diferents, estructurats per zones geogràfiques, i dividits segons els tipus de plat des dels aperitius, fins als dolços i les begudes. A més a més, s'hi inclou també una interessant exposició sobre els vins del Rosselló, que complementa perfectament l'apartat dedicat a la cuina.



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Catalunya Nord
Cronologia:[1??? - 2002]


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  fons : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3