português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
fons
Cercar:
DOMENECH, JOAN DE DEU []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Escudella i carn d'olla, plat de cada dia / Joan de Déu Domènech
Domènech, Joan de Déu


En: L'Avenç : Revista d'Història. Barcelona, núm. 491 (juny 2022), p. 48-50 : il. (Avançament editorial

El 15 de juny L'Avenç publica el nou llibre de Joan de Dèu Domènech que ens convida a entrar, de la mà d'Emili Vilanova, a cafès i fondes, i a les cuines de la Barcelona de finals del segle XIX.



Matèries: Llibres ; Costums alimentaris ; Bars i cafès ; Hostals i fondes ; Receptes culinàries ; Vida quotidiana
Àmbit:Barcelona
Cronologia:[1881 - 1900]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona; B. Centre de Lectura de Reus; UAB: Humanitats (Hemeroteca); Universitat de Barcelona; Universitat de Girona; Arxiu Històric de Sabadell; Universitat de Lleida; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  fons : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3