português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
fons
Cercar:
228549 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Metodología y entrenamiento de un panel para evaluar la calidad sensorial de la Indicación Geográfica Protegida (IGP) Turrón de Agramunt / Laura López Mas, Aurora Rull Ferré, M. del Rosario Romero del Castillo Shelly
López Mas, Laura


En: AEPAS 2019: III Congreso de la Asociación Española de Profesionales del Análisis Sensorial: San Sebastián, España: 26-28 junio, 2019. p. 134-135


Se presentan los atributos sensoriales del "Turrón de Agramunt IGP", la metodología para evaluarlos y el resultado de su aplicación en la validación del panel y la elaboración del perfil sensorial del turrón.


Matèries: Indústria alimentària ; Enginyeria ; Control de qualitat
Matèries:Torró d'Agramunt
Àmbit:Agramunt
Cronologia:[2019]
Autors add.:Rull Ferré, Aurora ; Romero del Castillo Shelly, M. del Rosario
Accés: http://hdl.handle.net/2117/181695


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  fons : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3