português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
fons
Cercar:
165246 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Què menjàvem el 1714? : ens entaulem an una família benestant abans i després del setge / per Montserrat Corbero ; amb l'assessorament de M. Ángeles Pérez Sampoer
Cobero i Farrés, Montserrat


En: Sàpiens. Barcelona. núm. 172 (setembre 2016), p. 52-55: il. (Reportatges. Epoca moderna) 

Abans dels estralls del conflicte, les taules barcelonines abundaven en carn de moltó, les espècies, els dolços i les frites, mentre que a Cardona i a l'interior del país, la dieta era més limitada i no podien fruir d'alguns dels capricis de la capital, com la xocolata, el cafè o l'aigua garapinyada.



Matèries: Costums alimentaris ; Alimentació humana ; Aliments ; Burgesia ; Menestralia ; Classes populars ; Guerra de Successió ; Setges
Àmbit:Barcelona ; Catalunya
Cronologia:[1711 - 1714]
Autors add.:Pérez Samper, Maria dels Àngels (Col·l.)
Localització: Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona; Arxiu Històric de Sabadell; Biblioteca de Catalunya; B. Centre de Lectura de Reus; Universitat Autònoma de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Institut Ramon Muntaner


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  fons : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3