português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
fons
Cercar:
162217 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina catalana medieval, un festí per als sentits / Isidra Maranges
Maranges i Prat, Isidra


Barcelona : Rafael Dalmau, 2016
398 p. ; 20 cm (Bofarull, 9) 
Bibliografia.
ISBN 9788423208166

La importància de la cuina catalana medieval rau en la diversitat i la qualitat dels productes que utilitzava, gràcies que el bon clima de les terres catalanes permetia tenir bons cultius i que el comerç mediterrani proporcionava condiments que arribaven de països llunyans. En resultava una gran riquesa de gustos i l'obtenció de menjars refinats i saborosos. A través d'Itàlia, la cuina medieval catalana va influir en la cuina del Renaixement.



Matèries: Costums alimentaris ; Edat mitjana
Àmbit:Catalunya
Cronologia:401 - 1500


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  fons : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3