português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
fons
Cercar:
141910 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina marinera de la Costa Brava : recepters tradicionals dels pescadors / Jaume Fàbrega
Fàbrega i Colom, Jaume


Sant Vicenç de Castellet : Farell Editors, 2013
127 p. : il. ; 22 cm (Rebost i cuina, 8) 
Bibliografia. Índex.
ISBN 9788492811441

La cuina dels pescadors de la Costa Brava és, sens dubte, la més variada i refinada de totes les costes dels Països Catalans i, fins i tot, de la Mediterrània. La seva és encara una cuina viva, que es transmet oralment i que evoluciona. Alguns dels plats dels pescadors han esdevingut dels més emblemàtics de la cuina catalana: del suquet, passant pels arrossos, fins als plats de mar i muntanya. Aquest llibre aplega tota la saviesa d'aquesta cuina, tant pel que fa al coneixement del peix com pel que fa al seu tractament òptim. És fruit d'anys de convivència i treball de camp -i de barca! de l'autor amb els pescadors, que el fa únic dins el seu gènere.



Matèries: Receptes culinàries ; Costums alimentaris ; Pescadors
Àmbit:Costa Brava
Cronologia:[2013]
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Salvador Raurich (Begur)


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  fons : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3