português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
fons
Cercar:
141869 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Cuina del Pirineu català : més de 100 propostes de cuina de muntanya / Pep Palau
Palau, Pep


Sant Vicenç de Castellet : Farell Editors, 2001
184 p., [8] p. de lam. : il. col. ; 23 cm (Rebost i cuina, 1) 
ISBN 8495695073

La Cuina del Pirineu català és una cuina construïda sobre les premisses de l'aprofitament màxim dels recursos i de l'adaptació a les condicions -sovint d'una gran precarietat- que han caracteritzat, fins fa molt poc, la vida a muntanya. La major part de propostes que s'hi fan responen a una veritable "estratègia adaptativa". Una estratègia no necessàriament lligada a la simple supervivència, però sí a l'assoliment d'un punt d'equilibri entre la disponibilitat de matèries primeres (sovint incerta) i la mobilització de recursos clau, com ara la imaginació i la inventiva.



Matèries: Receptes culinàries ; Costums alimentaris
Àmbit:Pirineu
Cronologia:[0000 - 2000]
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Rovira i Virgili; B. Centre de Lectura de Reus


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  fons : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3