português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
fons
Cercar:
141868 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina tradicional del Priorat : més de 150 receptes / Roser Vernet, Minerva Pi Arbonés
Vernet Anguera, Roser


Sant Vicenç de Castellet : Farell Editors, 2008
109 p., [8] p. de làm. : il. col. ; 23 cm (Rebost i cuina, 3) 
ISBN 9788495695857

Aquest recull de receptes és el resultat d'un treball de camp dut a terme per Minerva Pi ja fa uns quants anys. Són receptes arreplegades del saber fer de dones de tots els pobles de la comarca. Algunes d'aquestes receptes són força exclusives d'aquesta terra, d'altres són compartides amb comarques veïnes, de característiques similars o amb la més primigènia Mediterrània de terra endins.



Matèries: Receptes culinàries ; Costums alimentaris
Àmbit:Priorat
Cronologia:[0000 - 2008]
Autors add.:Pi Arbonés, Minerva
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Centre de Lectura de Reus


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  fons : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3