português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
fons
Cercar:
137686 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina dels ibers : de la llar de foc als fogons / Joan Santacana, Juan Duran
Santacana i Mestre, Joan


Barcelona : Rafael Dalmau, 2011
95 p. ; 17 cm (Episodis de la història, 355) 
ISBN 9788423207596

La visió de la cultura ibèrica des del vessant culinari ens aproxima al seu entorn: en qualsevol societat la cuina és un element fonamental, amb implicacions religioses, socials i econòmiques. A La cuina dels ibers Joan Santacana, arqueòleg especialitzat en Didàctica de les Ciències Socials, ens fa veure quins eren els seus aliments; com els preparaven, cuinaven i conservaven; els contactes amb el món colonial i la introducció de productes aleshores tan exòtics com el vi i l'oli. El llibre afegeix, de la mà de Joan Duran, un exercici de recreació d'una dotzena de receptes elaborades amb ingredients i tècniques de cocció de l'època.



Matèries: Cultura dels ibers ; Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Catalunya
Autors add.:Duran i Simon, Joan
Localització: Biblioteca de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  fons : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3