português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
fons
Cercar:
126933 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuinera catalana: regles útils, fàcils, segures i econòmiques per cuinar bé. Receptari anònim del segle XIX



Valls : Cossetània, 2009
160 p. ; 24 cm (El Cullerot, 52) 
ISBN 9788497914383

Els fascicles de La cuinera catalana van tenir un enorme èxit; tant que, des de l'edició del 1851, no han parat de reeditar-se en forma de llibre; un llibre que aplega més de cinc-centes receptes. Actualment, La cuinera catalana és un dels llibres imprescindibles si volem conèixer i, és clar, degustar allò que hom ha denominat la cuina catalana, una cuina històrica i identitària, que ha tingut una gran influència a Occident i que, encara avui, gaudeix arreu d'un gran prestigi. El llibre difon una cuina antiga, en molts aspectes encara medieval, però també moderna.



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[1851 - 1900]
Localització: Biblioteca de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  fons : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3