português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
FONS
Cercar:
SENSACIONS []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 2   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 2
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Mar de Bé : el llibre del programa / amb les receptes de Quim Casellas ; textos: Museu de la Pesca ; fotografies: Àlex Salcedo



Valls : Cossetània, 2022
127 p. : il. col. ; 24 cm (Sensacions, 18) 
Llibre basat en el programa La Mar de Bé emès a TV3.
ISBN 9788413561844



Matèries: Receptes culinàries ; Peixos
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[2022]
Autors add.:Casellas, Quim ; Salcedo, Àlex (Il·l.)
Autors add.:Museu de la Pesca de Palamós
Localització: Biblioteca de Catalunya; B. Dr. Frias (l'Ametlla de Mar); B. Salvador Raurich (Begur); B. Municipal (La Bisbal d'Empordà); B. Josep Fontbernat i Verdaguer (Bescanó); B. Comarcal (Blanes); B. Marquès d'Olivart (Les Borges Blanques); Biblioteca Municipal de Breda; B. Francesc Ferrer i Guàrdia (Caldes de Malavella); B. Municipal de Sant Antoni de Calonge (Calonge); B. Municipal Pere Carner (Calonge); B. Víctor Català (L'Escala); B. Ernest Lluch (Girona); B. Just M. Casero (Girona); B. Comarcal Jaume Vila (Mollerussa); B. Municipal (Móra la Nova); B. Popular (Palafrugell); B. Lluís Barceló i Bou (Palamós); B. Municipal (Pals); B. Jaume Vicens Vives (Roses); B. Municipal Dolors Cabré (Riba-roja d'Ebre); B. Pública Municipal de Salou; B. Octavi Viader i Margarit (Sant Feliu de Guíxols); B. Carles Morató (Solsona); B. Pública de Tarragona; Biblioteca Popular de Valls; B. Joan Rigau i Sala (Vidreres); B. Municipal Can Roscada (Vilobí d'Onyar)


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 2
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Cerveses artesanes de Catalunya : les 60 millors / Cristina Nicolau i Roberto Pérez
Nicolau, Cristina


Valls : Cossetània, 2017
160 p. ; 24 cm (Sensacions, 6) 
ISBN 9788490346440

El llibre que teniu a les mans us permet fer un viatge amb els cinc sentits al món de la cervesa artesana catalana, tota una poesia líquida per als autors. Coneixereu els estils diferents que s'elaboren a casa nostra, ja siguin de la família de les rosses, morenes, negres, torrades, pèl-roges o àcides, així com les principals microcerveseries que hi ha al territori. Descobrireu què s'amaga rere cada ampolla de cervesa, amb una proposta de tast bàsica, notes sobre el maridatge, la seva història i les característiques més tècniques com el preu, les addicions o la graduació, amb espai també per a les cerveses sense gluten. Embarqueu-vos en aquest recorregut intens i saborosíssim per les 60 millors cerveses artesanes de Catalunya. (Editorial).



Matèries: Begudes alcohòliques ; Artesania ; Indústria alimentària
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[2017]
Autors add.:Pérez, Roberto


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  FONS : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3