português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
FONS
Cercar:
227680 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
La Gastronomia dels volcans / Narcís Puigdevall
Puigdevall i Diumé, Narcís


En: Revista de Girona. Girona. Any 42, núm. 176 (1996) , p. 99-100 (Bibliografia
Ressenya de:
- Moli, Domènec. La cuina volcànica. Olot : Associació d'Hostalatge de la Garrotxa, 1995


Matèries: Ressenyes ; Receptes culinàries ; Costums alimentaris ; Volcans
Àmbit:Garrotxa
Cronologia:[1996]
Accés: https://raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/96522
Localització: UAB: Humanitats (Hemeroteca); Institut Ramon Muntaner; Universitat Autònoma de Barcelona; B. Abadia de Montserrat; Universitat de Barcelona; Biblioteca Borja (URL); Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; Universitat de Lleida; Universitat Politècnica de Catalunya; Universitat Pompeu Fabra; Universitat Rovira i Virgili; Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  FONS : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3