português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
FONS
Cercar:
205660 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Cuina de mar i muntanya : Costa Brava Sud / Jordi Tresserras Juan
Tresserras Juan, Jordi


Sant Vicenç de Castellet : Farell Editors, 2020
378 p. : il. ; 24 cm
Bibliografia. Índex de plats.
ISBN 9788417116330

Aquest llibre és un dels estudis més complets de la cuina de mar i muntanya de la Costa Brava Sud (La Selva). Inclou receptes dels darrers dos cents anys, moltes d'elles inèdites que provenen de receptaris familiars, manuscrits o de transmissió oral, que s'han transmès de generació en generació. (Editorial).



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Selva ; Costa Brava
Cronologia:[1800 - 2020]
Localització: B. Manuel Vilà i Dalmau (Tossa de Mar)


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  FONS : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3