português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
FONS
Cercar:
199759 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Els Secrets de la ratafia. Ingredients, elaboració i ratafies / Pep Escudero Rivas
Escudero Rivas, Pep


Sant Vicenç de Castellet : Farell, 2020
112 p. : il. ; 23 cm (Cultura Popular, 16) 
ISBN 9788417116286

En aquest llibre hi trobaràs tota la informació per fer una bona ratafia casolana, des dels ingredients -com l'aiguardent, les herbes i les espècies, entre les quals no hi pot faltar la nou verda, el sucre i l'aigua-, les proporcions i les fases de la seva elaboració. És una guia detallada per a l'elaboració de la ratafia. Amb consells per a combinar sàviament les diferents herbes aromàtiques i les espècies, segons la seva aroma, color, textura, densitat, amargor i astringència. Ens detalla les fórmules per a calcular la proporció de l'aigua, el sucre i el xarop en la maceració. El llibre també tracta sobre l'origen i la tradició de la ratafia, així com de les primeres receptes documentades, algunes inèdites. (Editorial).



Matèries: Tradicions populars ; Licors i aiguardents
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[0000 - 2020]


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  FONS : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3