português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
FONS
Cercar:
155458 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Receptes tradicionals : la cuina dels pescadors de la costa daurada / David Solé i Tormé
Solé i Torné, David


Sant Vicenç de Castellet : Farell, 2015
140 p. : il. ; 23 cm (Rebost i Cuina, 11) 
ISBN 9788492811663

Aquest bocí de riba mediterrània, que va des de Cunit fins a Alcanar, amb el seu suau clima i la seva ubicació, ha estat un marc perfecte per a la proliferació d'una forma de cuinar exemplar. Aquesta mostra de receptes tenen en comú que són molt representatives de la cuina de la nostra costa i la gran majoria neixen en l'àrea d'influència de la mar. La cuina d'"abordo" és sàvia, intuïtiva i sense mesures estandarditzades. A més de saludable, és d'una sostenibilitat extraordinària perquè optimitza magistralment els pobres ingredients dels quals parteix: el peix, el brou, la patata, l'arròs i els fideus, la picada, l'allioli. Definir la cuina de barca és parlar de peix, i ingredients originaris del país, de la zona, econòmics, que combinats amb saviesa configuren quasi bé la totalitat de la cuina marinera de la Costa Daurada. (Editorial).



Matèries: Costums alimentaris ; Pescadors ; Receptes culinàries ; Guies gastronòmiques
Àmbit:Costa Daurada
Cronologia:[2015]


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  FONS : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3