português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
FONS
Cercar:
151026 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina tradicional del Priorat : més de 150 receptes / Roser Vernet Anguera, Minerva Pi Arbonés
Vernet Anguera, Roser


Sant Vicenç de Castellet : Farell, 2008
109 p. : il. ; 23 cm (Rebost i cuina, 3) 
ISBN 84-95695857



Matèries: Receptes culinàries ; Costums alimentaris
Àmbit:Priorat
Cronologia:[1900 - 2008]
Autors add.:Pi Arbonés, Minerva
Localització: B. Municipal i Comarcal Salvador Estrem i Fa (Falset); B. Pública de Tarragona; B. Mestre Josep Taverna (Alforja); B. Sebastià Juan i Arbó (Amposta); B. Comarcal Josep Conangla i Fontanilles (Montblanc); B. Dr. Mn. Joan Baptista Manyà (Gandesa)


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  FONS : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3