português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
FONS
Cercar:
140191 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Llibre de la cuina catalana / Ferran Agulló i Vidal ; [presentació Llorenç Torrado]
Agulló i Vidal, Ferran


Ed. facsím. 9a ed.
Barcelona : Alta Fulla, 1999
XXIII, 295 p. : il.; 20 cm (El Pedrís, 17) 
Facsímil, Barcelona : Llibreria Puig i Alfonso, 1933.
ISBN 848540386X

Agulló pretenia de "restituir a la cuina nostrada honors i senzillesa" i ho feia amb plats genuïns: "els he fet o els he vist fer en excursions marítimes i terrestres, en fontades i aplecs, per hostals i cases de pagès, a mariners, pescadors, caçadors, coquesses i mestresses de casa llur". Amb un comentari sobre l'autor de J. M. de Sagarra.



Matèries: Gastronomia ; Costums alimentaris
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[1933]
Autors add.:Torrado, Llorenç (Pr.)
Localització: Universitat de Barcelona; Universitat Autònoma de Barcelona


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  FONS : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3