português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
FONS
Cercar:
125493 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Cataluña y Europa a la mesa. Las recíprocas influencias en los modelos alimentarios de la Época Moderna / María de los Ángeles Pérez Samper
Pérez Samper, Maria dels Àngels


En: Pedralbes : revista d'història moderna. Barcelona, núm. 18-1 (1998) , p. 251-271 : graf.
Notes a peu de pàgina.


Matèries: Edat moderna ; Alimentació humana ; Costums alimentaris ; Aliments ; Receptes culinàries
Àmbit:Europa ; Catalunya
Cronologia:1500 - 1699
Autors add.:Congrés d'Història Moderna de Catalunya (4t : 1998 : Barcelona )
Accés: http://www.raco.cat/index.php/Pedralbes/article/view/101474/152278
Localització: UAB: Humanitats (Hemeroteca); Universitat de Barcelona; Biblioteca de Catalunya; UAB: Ciències Socials; Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona; Universitat de Girona; Universitat Rovira i Virgili; Universitat Pompeu Fabra; Universitat de Lleida


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  FONS : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3