português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
FONS
Cercar:
114117 []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 1   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 1
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
El Plaer de la xocolata: la història i la cultura de la xocolata a Catalunya / Maria Antònia Martí Escayol
Martí i Escayol, Maria Antònia


Valls : Cossetània, 2004
216 p. ; 24 cm (El Tinter, 52) 
ISBN 84-9791-037-0

En aquesta obra es relata l'apassionant viatge per terres catalanes d'aquest aliment i els odis i passions que ha generat. Com va arribar a Catalunya? qui l'ha fabricat? com i qui se l'ha menjat? El llibre aporta recerca inèdita sobre aquest aliment i recull l'impacte que ha tingut en la cultura catalana: des dels versos de Miquel Martí i Pol fins a les obres de Picasso, passant per les col·leccions de cromos, la publicitat o els records de Josep Maria de Sagarra i el baró de Maldà. D'aquesta manera, a partir de la xocolata s'elabora una història global (de la cultura, la gastronomia, la natura, la ciència, la societat), una història dedicada tant als amants de la xocolata com als degustadors de les grans històries de la nostra civilització.



Matèries: Història de les mentalitats ; Aliments ; Indústria alimentària ; Cultura ; Costums alimentaris ; Ciència ; Art ; Publicitat ; Vida social
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[0000 - 2000]


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  FONS : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3