Baix Empordà. Terra de vinsEn:
Revista del Baix Empordà. Palamós, núm. 42 (setembre 2013), p. 5-46 : il. (
El tema)
Conté: Una Denominació d'Origen per garantir qualitat i poder competir / Josep M. Bernils ; Vins de l'Empordà / Jordi Grau Sagarra ; El vi, element civilitzador i festiu / Jaume Aymer i Ragolta ; Deu motius per defensar l'elaboració tradicional del vi de pagès de Calonge i Vall-llobrega / Lluís Tolosa ; Les vinyes del Baix Empordà abans de la fil·loxera / Evarist Puig Dunjó ; Una vella coneguda flaire de taverna / Lluís Molinas i Falgueras ; Concentració de vinyes a la Gavarra marítima i dues maneres bàsiques de fer el vi / Esther Loaisa Dalamu i Joan Molla Callís ; El procés d'elaboració del vi: recol·lecció, fermentació i producte final / Josep Cargol ; La història dels taps de suro / Àngela Martí ; Els orígens del cultiu de la vinya a l'Empordà / Adolfo Martín ; La personalitat del vi natural dels pagesos de la ZIE de Calonge i Vall-llobrega / Manel Camas i Carles Pagès ; La influència del món del vi en l'obra de Joan Abras / Paulí Martí.